Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

spomeňme si

... na detstvo...
keď som bola malá, bývala som s bratom v jednej izbe hoci sme mali štvorizbový byt. mali sme zadnú izbu pri kúpeľni a veľmi dobre sme nevychádzali. /je o 5 rokov starší, ale to nie je dôvod našich hádok a večných sporov/... pamätám si /a je to už dávno/, ako sme sa naťahovali o perinu. teda mali sme každý svoju, ale tá druhá bola vždy lepšia a tak nejak nám nedala pokoja... mali sme postele pri stene za sebou a ležli sme nohami k sebe /to aby sme do seba mohli iba kopať a nevypichli si náhodou oči/. keď som bratovi raz potiahla perinu /alebo on mne, kto si to má pamätať/, začali sme sa o ňu naťahovať, až sme sa, ani neviem ako, postavili na postele a trhali sme ňou ako besní/on bol až zúrivý, ja nie:o)/ bol silnejší, pevne som chytila perinu po bokoch a v strede som si ju strčila do úst a zaťala zuby... to som si však v tej unavenej makovičke neuvedomila, že to nebol dobrý nápad... trhol... ...a bolo po srande /akoby nejaká vôbec začala/... strááášne som si zahryzla do jazyka... a začala sa mi z úst valiť krv /fakt valiť/... utekala som za mamou a tá nám obom najprv tak troška vynadala a potom mi jazyk previazala vreckovkou /nie papierovou/... a ono to, čuduj sa svete, prestalo krvácať /teda po hodnej chvílke/... aj som sa zľakla, že vykrvácam, no mala som tak 5-6 rokov/ ...od tej doby mi mama hovorí, že mám podrezaný jazyk... pravda je, že som ho mala "podrezaný" od doby, čo som mala základnú slovnú výbavičku...

takto to vidím ja :o.) | stály odkaz

Komentáre

  1. chyba na konci...
    ...aj som SA zľakla...:o)
    publikované: 25.02.2005 21:52:25 | autor: ywana (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. si to edituj
    a dopln :) Ked si uz mam spomenut. Mal som velmi rad mladsiu sestru a nemal rad starsiu.. Jazyk mam podrezany inak. Nehovorim vela, ale niekedy odpapulujem hocikomu, aj nadriadenemu :)
    publikované: 26.02.2005 01:15:54 | autor: Spirit (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. ďakujem spirit
    to ma nenapadlo...:o)
    publikované: 26.02.2005 12:24:34 | autor: ywana (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. tiez mam
    tiez mam starsieho brata, tiez o 5 rokov. ked sme boli mensi, furt sme sa bili. az raz dosla jedna ozaj poriadna bitka, kedy som mu rozbil hubu, na co ma on dobil jak psa a bolo po bitkach. od vtedy spolu vychadzame dobre a nedame na seba dopustit :) obcas nejaka hadka medzi nami samozrejme nastane, ale inak mame fajn bratsky vztah...

    jazyk mam tiez podrezany, i ked nie od periny, ale skor "od prirody" :) jo a podla tvojich prispevkov na mojom blogu mozem potvrdit, ze ty tiez :))
    publikované: 26.02.2005 16:30:35 | autor: Marvin (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. si ty
    pripad :)) vzdy lepsie sa tu bavit ako skoncit s podrezanymi zilami.. :(
    publikované: 26.02.2005 16:41:41 | autor: Spirit (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. ja tezky
    mooozem len povedat, tolkoto. Ja som nevravel do troch rokov. Dovod prosty. Furty som cumlal flasu s kakaom. Mama nestastna, syncek iba syci, skvrka, frka, mnauci a tak... neni on jebnutucky? Mamca zobrala moje male telicko k logopedke. Ta na mna vybafla jednoduche slovicko. Filipko povedz tete čučoriedka. No co som jej mal na to povedat? schhhhh. Nakoniec mamca zistila, ze teda je to od tej flasky, takze odvtedy rozpravam vela. Ale malo to aj jednu temnu stranku. Odvtedy co mi zobrali flasticku, stale pijem kakao... a este viacej :))))
    publikované: 26.02.2005 17:04:10 | autor: keschui (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014