Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

toto už nie je jarná únava...

tú som prekonala...
... upratala som skoro celý byt... bola som cvičiť... dala som si skrátiť nohavice... kúpila som psom papať a urobila som malý nákup do chladničky... ale ešte som sa dnes neučila... a vzhľadom na pokročilú poobednú hodinu s tým už nezačnem... neviem sa totiž sústrediť na učenie... trvá to už celý letný semester... lajdám to kade chodím... bola som asi na troch prednáškach a cvika som vymeškala všetky čo som mohla... nesedím nad knihami a poznámkami... neučím sa ako moji spolužiaci... nemám na to chuť... mne sa chce žiť... teraz a inak než nad učením... no problém je v tom, že mám zajtra skúšku... môj priateľ sa smeje, že skúšky porobím ľavou zadnou... ale on nevidí, že celý deň robím čokoľvek, len aby som sa nemusela učiť... keby prišlo na to, umyjem aj okná radej, ako si sadnúť nad knihu a šprtať... dnes už sa spolieham iba na jediné... na velikánsku kopu šťastia, ktorá bude stáť pri mne, keď si budem ťahať otázku... držte mi palce... :o.)

"náš" svet :o.) | stály odkaz

Komentáre

  1. taktaktak :))
    jeej,tak toto by som si rovno mohl cele skopcit do svojho blogu :)) presne moj uz celorocny problem cez skuskove.milujem slnko,a ked vyyjde,juuuuj,to je radosti:) beriem korcule,sniivam o bicykli (ktory si coskoro kupim:),obliekam sa, utekaam von.nabazit sa ho..a skusky? ved mame predsa jeden opravak,a aj tak,noc je vzdy dlha:) najma ta dnesna,ked som spal 2 a pol hodinky,a potom cely den v robotke.hodinku som si pospal,crrrrn-a hned telefonat- a tak som prave prisiel z futbalu-boli sme si trosku zasportovat pred intrakom :) a ucit sa? naco? ved je skuuskove :)))
    publikované: 17.05.2005 20:42:09 | autor: svacko (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014