Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

sen

...často sa mi snívajú nepríjemné sny... jeden sa však vracia už dlhéééé roky...

    pritisnem sa k tebe bližšie, možno sa mi podarí znova zaspať.
sníval sa mi taký zvláštny sen... spíš?... chcem ti o ňom porozprávať. hovorí sa, že keď sen povieš  niekomu nahlas uľaví sa ti . tak ti ho poviem, dobre?!

     ... je pochmúrna a vlhká noc. všade ticho, počujem tlkot vlastného srdca. som niekde na okraji bažiny, alebo jazera.okolo je hustý les a  v strede tej bažiny je malý ostrovček a na ňom rastie čierna tráva. vždy ma hrozne fascinovala, ale išiel z nej strach... je tam černokňažník, stráži niečo dôležité a je zlý. bojím sa ho.

     pripomína mi to nejakú rozprávku, ale neviem akú. musím sa zmocniť tej veci, ale netuším ako a nemám radcu ako to v rozprávkach býva. musím sa rozhodnúť sama. neviem čo robiť, ale viem, že musím niečo rýchlo vymyslieť.asi ma niečo naháňa a čoskoro to vybehne z lesa... tak vchádzam jednou nohou do bažiny, voda je studená a ťažká. vkročím aj druhou... začínam sa ešte viac báť. neviem to prekonať a keď  zodvihnem tvár vidím hrôzostršne sa rehotajúceho černokňažníka... viem, že toto nebolo správne riešenie, ale je neskoro. pomaly sa potápam...

 srdce mi bije ako zvon, snažím sa na sen rýchlo zabudnúť, ale je to jeden z tých, čo ostanú vryté v pamäti. bojím sa znova zaspať, tak sa pritisnem bližšie, chcem ti ten sen porozprávať... spíš?!...


takto to vidím ja :o.) | stály odkaz

Komentáre

  1. pomoc
    strasidelny sen, az mi behali po chrbte zimomriavky ked som to cital a to je pritom den

    :-) prajem co najmenej strasidelnych snov
    publikované: 22.02.2005 09:03:44 | autor: universal (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Sny
    si myslim maju svoj zaklad v reali. Ako dieta som sa casto budievala na jeden a ten isty sen. Vosla som do starobilej budovy, predomnou sa tycilo siroke, mozaikou vykladane, schodiste navrchu ktoreho boli velke, dvojkridlove, presklene dvere a za nimi tma. Schody boli nadherne vysvietene a ja som opatrne kracala po nich hore ku dveram v naruci zvierajuc svoju oblubenu babiku. Dvere sa predomnou otvorili a ja som urobila krok do tmy. V tomto momente som sa zobudila na priserny strach a vlastny krik. Nie raz bola pri mne rozospata mama a snazila sa ma upokojit.
    Pred par rokmi som musela ist nieco vybavit do zdravotnej poistovne. V tom case ju premiestnili do starej vily este z obdobia prvej republiky. Chvilu trvalo, kym som to nasla, vosla som do vnutra a zostala som v nemom uzase stat. Siroke, mozaikou vykladane schodiste sa tycilo predomnou a na vrchu boli tie hrozostrasne dvere. Jediny rozdiel bol, ze za nimi presvitalo slnko z okna na chodbe, ktora bola za nimi.
    Ked som to doma porozpravala mame, tak len krutila hlavou, vraj netusila, ze som mala az taky obrovsky strach z lekarov. Totiz volakedy tam boli ambulancie detskych lekarov.
    publikované: 22.02.2005 10:16:16 | autor: Jula (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. forma clanku skvela
    obsah sna mi neprinalezi analyzovat
    publikované: 22.02.2005 16:28:23 | autor: Spirit (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014