Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

páči sa mi

teda najprv vám poprajem krásne vianoce... a happy new year...
a teraz... páči sa mi, že tu ostalo pár vytrvalcov, čo píšu stále skvelé články... na zamyslenie, na diskusiu... čo sa nepredvádzajú... páči sa mi, že tu ostalo pár ľudí, ktorí píšu kvalitne a ktorých som si jednoducho zamilovala... zlákal ma svet... veľký svet smečka... hrdá nie som, no už sa nehanbím... dostala som prvý honorár... no super... teším sa... láska sa mi vymkla spod kontroly a behá tade kade nemá... ale viem, že milujem a to je hlavné... už všetci spíte??? aj ja pôjdem, ale chcela som vám povedať, že život je krásny... bolí, ale tie farby a príchute... no kto by odolal...:o.)

takto to vidím ja :o.) | stály odkaz

Komentáre

  1. Páči sa mi
    že hoci Ťa zlákal "veľký Sme-svet" nezabúdaš ani na tento náš menší. A je iba správne, keď si chce človek overiť na čo má a dokonca sa mu aj darí. Takže blahoželám k prvému honoráru ... a nech sa Ti darí aj naďalej.

    P.S. ywanka, do nového roku Ti želám hlavne veľa lásky a veľa ďalších tvorivých úspechov pri písaní aj fotografovaní...
    publikované: 28.12.2005 09:28:53 | autor: laskonka (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. laskonka
    ako uzasne vie potesit par hrejivych slov od "netpriatela", dakujem ti... a tebe aj vsetkym blogerom, citatelom a komentatorom zelam krasny novy rok, plny splnenych snv... lepsi ako bol 2005 s velkymi aj mensimi uspechmi... zdravie a lasku... ved co viac nam treba???
    a este raz vdaka:o.)
    publikované: 28.12.2005 10:59:44 | autor: ywana (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014