Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

keď budem veľká

... nechcem rozprávkový dom, princa na bielom koni ani veľa peňazí... nechcem dobré deti, čo zvládnu pri škole aj tri športy a recitačný krúžok... a nechcem ani umývačku riadu...
... nie toto všetko nechcem, ak tam nebudeš ty... dnes tvoje meno poznám... chcem ťa mať po svojom boku, nie... chcem stáť po tom tvojom... v byte či dome so záhradkou, ktorú oželiem... bez koňa a bozku čo ma zobudí z "večného" spánku... dve tri zdravé deti, nie einsteiníkov... iba také priemerné... aj s trojkami na vysvedčení... a kúpeľňu s veľkou vaňou... aspoň takou, aby sme si večer po práci do nej spolu ľahli a relaxovali pri sviečkach... budem sa o teba starať a ty sa mi za to odvďačíš čistou láskou... áno, budeme sa hádať... možno viac, ako si myslíš a možno viac ako si myslím ja... možno kvôli výchove... možno pre neumytý riad... ale vždy sa budeme ľúbiť... ani choroba nás neobíde... a aj peňazí nebude vždy dosť... ale všetko zvládneme spolu... s láskou a porozumením... :o.)

"náš" svet :o.) | stály odkaz

Komentáre

  1. prajem Ti,
    aby si si toto zapamatala na cely zivot a podla toho sa aj riadila. Vytlac si to a ked Ti bude smutno na dusicke, precitaj si to. Ak sa Ti podari zit podla Tvojich slov, budes mat najstastnieseho partnera na svete. A ak by nahodou nebol, nezasluzi si Ta.
    publikované: 17.05.2005 08:06:18 | autor: bowden (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. ...
    :o.)...
    publikované: 17.05.2005 08:35:56 | autor: ywana (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. ywana, keď budem veľká
    založím si vydavateľstvo a prvé, čo vydám, budú Tvoje prekrásne a nádherne úprimné VYZNANIA :o))
    publikované: 17.05.2005 09:44:29 | autor: laskonka (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. :o.)
    no comment...
    publikované: 17.05.2005 10:03:49 | autor: ywana (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014